Músics
Gent Músics 11/08/2023

Rihanna torna a ser mare

La parella de cantants estan d'enhorabona després que aquest dimecres nasqués la segona filla, tal com ha avançat 'Media Take Out'

EFC
1 min
Rihanna i A$AP Rocky

BarcelonaTot i que la notícia de l'embaràs donada al mig de l'actuació de la Super Bowl va deixar el llistó molt alt, l'última hora del naixement de la seva segona filla no s'ha quedat curta. Rihanna i la seva parella, A$AP Rocky, han tornat a ser pares i, com se sap des de fa poques hores, la criatura és una nena. Segons ha avançat el mitjà americà Media Take Out, la petita hauria nascut aquest dimecres, 9 d'agost, i, per tant, es portaria tan sols un any i tres mesos amb el seu germà.

La notícia del naixement i el sexe de la filla de Rihanna ha causat una gran expectació als seus fans, que esperen que la nounada s'assembli a la barbadiana. Podria ser que aquests desitjos ja s'hagin complagut, perquè una font propera a la família ha declarat que la petita "és la viva imatge de la seva mare, fins i tot en el color clar dels ulls". Així i tot, és probable que s'hagi d'esperar per poder saber si efectivament mare i filla tenen una semblança real, ja que la parella de cantants destaca pel seu hermetisme en la seva relació. En el cas del seu primer fill, van passar 7 mesos fins que Rihanna va compartir la primera fotografia i no va ser fins un any més tard que es va fer públic el seu nom.

Una publicació de la marca de roba de Rihanna amb el seu primer fill

Abans que es fes pública la relació entre Rihanna i A$AP Rocky l'any 2020, tots dos ja es coneixien de feia molt de temps i en diverses ocasions han demostrat el seu desig de formar una família àmplia.

stats