Nova era
Gent Músics 29/09/2023

Rosalía torna a riure

La cantant de Sant Esteve Sesrovires reapareix públicament a la Setmana de la Moda de París, on ha celebrat el seu aniversari

3 min
Publicació de Rosalía celebrant el seus trenta un anys a París

BarcelonaJa han passat dos mesos des que es va fer pública la ruptura de Rosalía. Des de llavors han aparegut rumors de possibles infidelitats, cançons dedicades, paraules intencionades i també silenci. Durant aquests mesos d'estiu s'ha sabut poc de la vida de Rauw Alejandro, però la cantant catalana ha estat especialment discreta: entre el juliol i el setembre no ha fet cap publicació ni declaració pública, tampoc després que Rauw li dediqués la cançó Hayami hana. Però amb l'inici del nou curs, l'artista mundial ha reaparegut per donar pas a una nova etapa que s'allunya de la tristesa de la ruptura. Rosalía torna a somriure.

El setembre ha arribat fort. Rosalía no s'ha volgut perdre la Setmana de la Moda de les big four –Nova York, Londres, Milà i París–. Acompanyada de Kylie Jenner, la seva germana Pilar i l'actual mànager, Jaime Levine –que anys enrere també va ser la representant de Shakira–, va anar a la passarel·la de Prada de Milà. Precisament, va ser a la ciutat del nord d'Itàlia on es van disparar les primeres alarmes quan hi va aparèixer amb l'anell de compromís de Rauw Alejandro. I no el duia al dit anular, ni tan sols a cap altre dit. El diamant d'onze quirats valorat amb més de 500.000 euros estava penjat d'una arracada de l'orella de Rosalía. Alguns rumors van apuntar que era un gest, no només de complicitat, sinó de clares intencions de retorn. De moment, amb tot, cap dels dos s'ha pronunciat sobre la qüestió ni sembla que ho hagin de fer.

Rosalía i l'anell van volar fins a la capital francesa, on la cantant va continuar lluint la joia de la mateixa manera. La seva companyia tampoc va canviar: amb la seva germana i la inseparable Kylie Jenner es van passejar plegades pels carrers de París i per les passarel·les. A la desfilada de Dior de la Setmana de la Moda parisenca, Rosalía va dur un peto ample de color negre i una camisa oversize de color blanc amb mànigues llarguíssimes. Justament el mateix look que la cantant de Milionària també va dur a la passarel·la, i que es va convertir en una de les peces icòniques de Dior.

De fet, en la nova era de Rosalía, un dels canvis més comentats ha estat el gir de 180° en l'estilisme. Lluny de la versió més desimbolta dels vermells i textures de cuir de la Motomami, la cantant ha decidit rebaixar l'extravagància i apostar per la tendència de moda: el quiet luxury. Aquesta estètica, que també s'ha reivindicat a les passarel·les de les quatre capitals de la moda, destaca per l'austeritat de dissenys atemporals i de colors neutres com el beix, el gris, el blanc o el negre.

Entre passarel·les i photocalls va arribar el 25 de setembre, l'aniversari de Rosalía. La celebració dels trenta-un anys de la cantant internacional va tenir de tot. Per començar el dia, una gran quantitat de fans van esperar-la a la porta de l'hotel on s'allotjava i, fins i tot, van portar-li pastissos perquè bufés les espelmes. Però el millor va arribar a la nit. Aprofitant que era a París, no va dubtar a anar a dos dels llocs de referència de la capital francesa: el restaurant Folderol, per a la celebració, i la pastisseria Cédric Grolet, per al pastís d'aniversari. Al local, conegut per ser un dels llocs de referència en vins i gelats, també hi van assistir diferents celebrities com la seva amiga Kylie Jenner amb la seva ja oficial parella, Timothée Chalamet, també el model Luka Sabbat o el dissenyador de Jacquemus, Simon Porte.

stats