Música

Snoop Dogg abandona el consum de cànnabis

L'icònic raper abandona l'escena pública després de l'anunci

2 min
El raper Snoop Dogg serà el presentador del festival al costat de Kelly Clarkson.

Barcelona"Després de reflexionar i parlar-ho amb la meva família he decidit deixar de fumar. Per favor, respecteu la meva privacitat en aquests moments". Aquest ha estat el missatge que Snoop Dogg ha difós via X amb un retrat d'ell mateix en blanc i negre de fons que imposa solemnitat. El raper, que està al capdavant de l'escena de la música urbana des de la dècada dels anys 90, ha estat un referent del consum del cànnabis i un abanderat de la legalització a través de les lletres que compon i de les declaracions als mitjans de comunicació. Ara, però, sembla que el cantant, de 52 anys, vol deixar enrere aquest consum.

Aquesta no és la primera vegada que Calvin Cordozar Broadus Jr., nom real de Snoop Dogg, ha anunciat que deixarà de fumar. Les anteriors vegades la seva recaiguda es donava per sabuda i per això aquest tipus d'anunci generava poca expectació. Però fins ara, el raper californià no havia fet de forma tan pública el seu anunci, i encara menys en un moment en què la normalització del consum de cànnabis és cada vegada més present. La publicació d'aquest missatge ha generat una gran reacció a les xarxes i, de fet, s'espera que el cantant de la cançó de Young, Wild & Free desaparegui de l'escena pública durant un temps.

Amb aquesta decisió, el cantant, que ha declarat que arribava a fumar fins a 150 cigarretes diàries, deixaria enrere més de tres dècades de consum de marihuana per a ús recreatiu. Tanta era la seva fixació per aquesta substància, que el raper va confirmar que tenia en nòmina personal un encarregat d'enrotllar els porros de forma diària. Concretament, la persona encarregada d'aquesta tasca cobrava entre 40.000 i 50.000 dòlars l'any (entre 36.800 i 46.000 euros l'any).

Les reaccions a les xarxes han estat molt variades, des dels usuaris que fan broma perquè no creuen que sigui fidel a la seva promesa, fins a d'altres que asseguren que seguiran el seu llegat consumint cànnabis. També n'hi ha que donen suport a la seva decisió.

stats