Estrelles generoses
Gent Músics 06/08/2023

Taylor Swift bonifica amb 50 milions d'euros els seus treballadors de la gira 'The Eras Tour'

La cantant americana ha donat 91.000 euros a cada conductor, segons la revista 'TMZ'

2 min
La cantant Taylor Swift al concert del 24 març de Las Vegas

Una estrella no brilla mai sola. El pòdium que ostenta la segona cantant més escoltada a escala internacional no es podria mantenir sense els centenars de treballadors que l'ajuden. D'això Taylor Swift n'és plenament conscient, i per aquest motiu ha bonificat amb 55 milions de dòlars (aproximadament 50 milions d'euros) els seus treballadors de la gira The Eras Tour.

Enguany la de Pennsilvània ha iniciat la seva sisena gira, que acabarà el 23 de novembre a Toronto. Durant l'any i mig de The Eras Tour farà 146 actuacions trepitjant quatre continents, tots menys Àfrica. Es preveu que cada concert duri tres hores i inclogui 45 cançons dividides en 10 actes que representen "el viatge a través de les eres musicals" de la carrera de la protagonista de la gira. Però Swift només és cantant i per fer vibrar els milers d'espectadors de tot el món calen centenars de treballadors. "Proveïdors de serveis de càtering, camioners, aparelladors, ballarins i més" són algunes de les professions també involucrades que segons la revista People han rebut el reconeixement econòmic per part de l'estrella musical.

Aquest anunci arriba després de l'estela que han deixat els 53 concerts que ja ha fet i amb tots els sold out aconseguits en qüestió de minuts de les properes actuacions. No se sap exactament quantes persones treballen per a Swift, ni com es repartirà exactament aquesta bonificació milionària, però segons la revista TMZ la setmana passada, a Santa Clara (Califòrnia), va donar "a cada conductor de la seva gira" uns 100.000 dòlars, 91.000 euros.

Michael Scherkenbach, fundador de l'empresa encarregada de la logística dels concerts, Shomotion LLC, ha agraït el gest a través de la xarxa social professional LinkedIn. "Quan van trucar els conductors per a una reunió, això era l'últim que esperàvem, gràcies. Les paraules no poden expressar la nostra gratitud per la seva estima, el seu reconeixement i la seva generositat!", ha publicat.

stats