Gent 21/05/2020

Neix Álex, el primer fill d'Inés Arrimadas

La líder de Ciutadans i el seu marit, Xavier Cima, l'han presentat a les xarxes

Ara
1 min
Inés Arrimadas amb el seu marit, Xavier Cima

BarcelonaLa líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha mostrat a Instagram una foto en blanc i negre de la mà del seu primer fill per explicar que la criatura ja havia nascut. El nen, al qual han posat Álex, és el primer que tenen la política andalusa i l'expolític convergent Xavier Cima.

"Avui ha arribat al món el petit Álex. Quines ganes teníem de veure-li la careta! Estem immensament feliços i molt emocionats per aquest gran regal que ens ha donat la vida", ha explicat la substituta d'Albert Rivera al capdavant de la formació taronja. "Moltes gràcies a tots els que ens heu enviat els vostres millors desitjos. Ha anat tot molt bé i estem en perfecte estat", ha afegit Arrimadas, de 38 anys. L'actual presidenta de Ciutadans també ha explicat que gaudirà "d'unes setmanes de permís de maternitat per poder dedicar tota l'atenció al nen".

Cima, de 42 anys i nascut a Vic, es va casar amb Arrimadas el 2016 a Jerez de la Frontera després d'haver abandonat ja la seva activitat política i estar centrat en l'empresa privada. Actualment és director de polítiques digitals a Kreab, després d'haver sortit de l'accionariat de Diplolicy, que tenia entre els seus clients Uber. Ella, formada en dret a la universitat sevillana Pablo de Olavide, ocupa la presidència del partit Ciutadans després que Albert Rivera la deixés pels mals resultats electorals obtinguts en les últimes eleccions generals espanyoles.

stats