Gent 30/08/2019

Scarlett Johansson es corona com l'actriu més ben pagada del món per segon any consecutiu

La intèrpret ha guanyat més de 50,6 milions d'euros aquest any, i supera Sofia Vergara i Reese Witherspoon

Ara
1 min
Scarlett Johansson reprendrà el paper de 'Viuda negra' en un 'spin-off' pel 2020.

BarcelonaScarlett Johansson, l'actriu nord-americana que interpreta la Viuda Negra als 'Vengadores: Endgame', repeteix per segon any consecutiu com l'actriu més ben pagada del món, segons recull el rànquing anual publicat per la revista 'Forbes'.

Johansson, de 34 anys, lidera la llista després d'haver guanyat 56 milions de dòlars (equivalent a més 50,6 milions d'euros) aquest últim any, que són 14 més del que va obtenir durant el 2018. Gran part d'aquests ingressos es deuen al seu paper a 'Vengadores: Endgame', l'últim capítol de la saga Marvel, que s'ha convertit en la pel·lícula més taquillera de la història, i pel qual ha obtingut 35 milions de dòlars.

Amb aquests resultats, l'actriu supera els beneficis que va obtenir l'any anterior. Durant el 2018, la intèrpret va guanyar 40,5 milions de dòlars (35,6 milions d'euros), amb els quals va desbancar a Emma Stone. A més, Johansson podria tornar a encapçalar el rànquing l'any que ve, ja que reprendrà el seu paper com a Viuda Negra en una pel·lícula 'spin-off' que s'estrenarà el 2020.

Pel que fa la resta de la llista femenina, segueix en segona posició Sofia Vergara amb gairebé 40 milions d'euros pel seu paper a 'Modern family', i en tercera posició Reese Witherspoon amb 31,6 milions d'euros. D'altra banda, en el rànquing d'enguany hi debuten Elisabeth Moss, la protagonista d''El cuento de la criada', i l'actriu d''Érase una vez en... Hollywood' Margot Robbie.

stats