Gent 12/04/2022

Victoria Beckham revela el vestit que es va posar per al casament del seu fill

La dissenyadora de moda va assistir a l'enllaç del seu fill Brooklyn amb un provocatiu vestit gris platejat

2 min
David i Victoria Beckham

BarcelonaAmb permís de la núvia, el vestit de Victoria Beckham era el més esperat del casament del seu fill, Brooklyn Beckham, que aquest dissabte es va casar amb la milionària hereva nord-americana Nicola Peltz. Victoria Beckham va enlluernar els assistents del milionari casament –valorat en 3,5 milions de dòlars– amb un slip dress de setí platejat que s'adaptava perfectament a la seva figura, amb detalls de puntes brodats a mà a l'escot i també en un dels laterals. A més, el vestit portava una moderada cua amb el mateix teixit i color que la resta del disseny.

"El vestit va trigar cinc dies a fer-se, amb sis persones del meu meravellós equip de Londres treballant en el disseny", ha explicat Victoria Beckham, que ha dit que és el primer disseny d'alta costura de la seva firma. Per completar el vestit, que ella ha definit com d'un color "metall líquid", la dissenyadora va escollir un clutch rígid metal·litzat. En el terreny de les joies va ser senzilla però contundent. Només va portar un espectacular penjoll d'or amb un gran brillant en forma de llàgrima a joc amb l'anell.

Victoria i David Beckham al casament del seu fill gran, Brooklyn

Aquests vestits, que estan directament inspirats en peces de llenceria íntima femenina, s'han convertit en un clàssic de la moda de carrer i de gala. De fet, en alguns casos han estat utilitzats fins i tot com a vestits nupcials. Per exemple, el que va portar Carolyn Bessette per casar-se amb John Kennedy Jr. el 1996. Un vestit signat per Narciso Rodríguez. També va destacar amb una opció així Robin Wright a Cannes el 2017, ella en color maragda.

Victoria Beckham amb els seus pares al casament del seu fill Brooklyn.
Les joies de Victoria Beckham per al casament del seu fill Brooklyn
stats