Commoció a Alemanya per la mort misteriosa de cinc persones amb una ballesta

La policia alemanya investiga la misteriosa mort de cinc persones, els cadàvers de les quals es van trobar en un hotel de l'estat de Baviera i en un habitatge de la Baixa Saxònia que pertanyia a una de les víctimes del primer grup. Entre tots dos escenaris hi ha més de 600 quilòmetres.

Les tres víctimes de Baviera s'han localitzat en un hotel rural a prop de la localitat de Passau. Totes estaven cosides a fletxes de ballestes, que es van trobar allà mateix. Les víctimes són un home de 53 anys i una dona de 33 que estaven amb les mans agafades i estirats en un llit, i una dona de 30 anys que era al terra.

Segons la policia, no hi ha cap signe evident que s'hagués produït cap baralla entre ells ni que hi hagués participat cap altra persona. Una treballadora de l'establiment va localitzar els cossos dissabte en entrar a l'habitació després de trucar en diverses ocasions per netejar l'estança. El grup havia arribat divendres a l'hotel amb una reserva per a tres dies d'una habitació amb un llit doble i un d'individual, sense que es conegui la relació entre ells.

Pel que fa a l'habitatge de la Baixa Saxònia, dilluns es van localitzar dues dones mortes, de les quals no s'ha detallat la causa de la mort a l'espera de l'autòpsia. Al pis hi vivia una de les víctimes de Baviera.

La policia ha explicat que la troballa del pis va ser possible gràcies a l'alerta dels veïns de l'edifici, que van avisar després de sentir la informació sobre les víctimes de Baviera i de veure que la bústia estava plena de cartes.

Més continguts de