Publicitat
Publicitat

Detingut l'autor confés de l'atemptat davant d'un institut de Bríndisi

Les explosions van causar la mort d'una noia de 16 anys i en van ferir deu més

La policia italiana ha detingut un home de 68 anys com a presumpte autor de l'atemptat el 19 de maig en un institut de la ciutat italiana de Bríndisi. L'home hauria confessat ser l'autor de les explosions que van provocar la mort d'una noia de 16 anys i en van ferir deu més. En el tram inicial de la investigació, la policia havia vinculat l'atemptat amb la màfia italiana.

Després de sotmetre's a un interrogatori de diverses hores, el presumpte autor de l'atemptat a la ciutat costanera del sud d'Itàlia hauria confessat haver col·locat i activat els artefactes explosius davant l'institut, segons recullen diversos mitjans italians.

Giovanni Vantaggiato és propietari d'un dipòsit de combustibles a la ciutat de Copertino (província de Lecce) i en la declaració a la policia hauria assenyalat que l'objectiu no era l'institut on assistia la jove Melissa Bassi, sinó el Palau de Justícia, situat a uns 200 metres del centre educatiu i de qui volia venjar-se en no haver recuperat els diners perduts en un procés per estafa.

El seu cotxe, un Fiat Punto, apareix en diverses gravacions al costat de l'Institut Morvillo Falcone el dissabte 19 de maig quan, presumptament, va fer esclatar tres bombones de gas que van matar l'estudiant.

Més continguts de