Bèlgica

La policia belga acusa un jove d'inventar-se que quatre homes armats retenien una persona a Gant

La suposada irrupció de quatre homes armats amb metralletes en un apartament de la ciutat flamenca ha resultat ser una denúncia falsa. La policia ha detingut tres homes que no tenien res a veure amb els fets i no han trobat ni armes ni drogues al pis

Un jove de 18 anys ha trucat aquest dilluns a la policia per denunciar que quatre homes armats amb metralletes havien entrat a casa seva, a la ciutat de Gant (Bèlgica), i havien retingut el seu company de pis. La Policia Federal de Bèlgica s'ha desplaçat fins al lloc del fets i al cap d'unes hores ha arrestat tres homes que podrien estar relacionats amb els fets. Però finalment han descobert que només eren veïns de l'immoble i la denúncia ha resultat ser falsa.

Cap a les 12 del migdia la policia, que sospitava d'un tema relacionat amb les drogues, ha irromput al pis i no hi ha trobat ni armes ni els possibles segrestadors. Tampoc el suposat ostatge. Després de la denúncia del jove, la policia havia acordonat la zona per precaució i havia alertat els veïns que no sortissin de casa per qüestions de seguretat.

Segons publiquen mitjans belgues, el jove que ha fet la denúncia és un immigrant en situació irregular i és un conegut de la policia per qüestions relacionades amb les drogues. El noi podria fer front a una pena de presó de dos anys per denúncia falsa.