Moren més de 120 persones al Pakistan aquest cap de setmana per una onada de calor

Les temperatures han superat en alguns punts del país els 45 graus. El subministrament elèctric ha patit talls intermitents degut a l'alta demanda d'energia

Més de 120 persones han mort durant aquest cap de setmana al Pakistan per culpa d'una onada de calor que ha colpejat principalment la capital i les províncies del sud.

La majoria de les morts s'han produït a Karachi, la ciutat més poblada, on els termòmetres han arribat a marcar 45 graus centígrads.

Un dels hospitals més grans de la capital pakistanesa, el Centre Mèdic Jinnah, ha registrat 85 defuncions causades per cops de calor i deshidratació.

Aquest augment de les temperatures ha fet que el subministrament elèctric augmentés i patís talls intermitents. Tot plegat ha coincidit amb la primera setmana del Ramadà, on els fidels dejunen des de la sortida dels sol fins a la posta.

Els ciutadans han encès fogueres en senyal de protesta contra els talls i la companyia proveïdora, K-Electric, que juntament amb el govern federal ha promès que no es tornarien a produir durant les hores que dura el dejuni.