Publicitat
Publicitat

Obama: "El món ara és millor"

El president nord-americà assegura que la mort de Bin Laden porta seguretat i afirma que "com a comandant en cap, no puc estar més orgullós dels nostres militars"

El president dels Estats Units, Barak Obama, ha fet una compareixença pública en un acte on ha condecorat pòstumament dos soldats morts a la guerra de Corea, i ha aprofitat per parlar de la mort de Bin Laden. A l'acte també hi havia present el secretari de Defensa, Robert Gates, que ha rebut aplaudiments i felicitacions.

És la segona vegada que el president nord-americà s'adreça al públic des que s'ha conegut la mort del líder terrorista. El president nord-americà ha iniciat l'acte participant d'una pregària i ha volgut recordar que "avui és un bon dia per Amèrica". "El món ara és millor", ha dit, "i més segur" després de la mort del líder d'Al-Qaida.

Obama ha recordat l'alegria que va envair el país ahir a la nit quan es va confirmar la mort del terrorista més perseguit del món, que va anar seguida de celebracions arreu de les principals ciutats.

Obama, parlant dels dos soldats a qui estava condecorant, ha volgut destacar el sacrifici general dels soldats nord-americans i ha dit que "com a comandant en cap, no puc estar més orgullós dels nostres homes i dones en uniforme".


Més continguts de