MÓN
Internacional 19/01/2011

Ruby assegura que Berlusconi mai li ha tocat "un dit"

La jove marroquina nega que hagi tingut relacions sexuals amb el primer ministre i que li hagi demanat cinc milions d'euros per callar

Efe
2 min
Ruby, la jove marroquina que presumptament va acudir a festes de Berlusconi quan era menor

RomaLa jove marroquina Ruby ha assegurat aquest dimecres que no ha mantingut relacions sexuals amb el primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, qui no li ha tocat ni “un dit” i que mai va demanar 5 milions d'euros pel seu silenci, com es desprèn de les intercepcions telefòniques publicades.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Karima el Mahroug, coneguda com Ruby, ha estat entrevistada al programa Kalispera de Canale 5, propietat de Silvio Berlusconi, que ha avançat uns extractes enmig de la tempesta política desencadenada pel nou escàndol sexual en el qual es veu embolicat el primer ministre.

Mentrestant, els mitjans de comunicació difonen sense treva fotografies de joves i filtracions de les escoltes telefòniques que ha dut a terme la Fiscalia de Milà (nord d'Itàlia) durant la seva investigació, entre elles una de Ruby R., en què confessava haver demanat cinc milions d'euros al mandatari per negar-ho tot.

No obstant això, durant l'entrevista a Canale 5, Ruby ha explicat que va tenir una infància desgraciada. Segons ha explicat, la jove va ser violada quan tenia 9 anys per dos dels seus oncles i la seva mare li va aconsellar: "millor no dir-ho al teu pare perquè si no et mata per no ser verge".

Ruby va ser expulsada de casa i va començar a robar i a muntar una vida paral·lela. Va dir, per exemple, que era egípcia, en lloc de marroquina.

Desmentint totes les informacions que asseguren que va mantenir relacions íntimes amb Il Cavaliere, la marroquina ha subratllat que mai es va ficar al llit amb el primer ministre. "Sóc la primera en dir que mai no m'ha tocat un dit".

"Mai he fet de prostituta" ha mantingut perquè, com diu la seva mare, "puta es neix, no se'n fa", ha afegit.

De Berlusconi ha dit que l'estima perquè mai en la seva vida ha trobat una persona "com ell" i ha explicat que la primera vegada que va anar a la seva residència milanesa de Arcore, el 14 de febrer de 2010, la va escoltar "millor" que tots els psicòlegs del món i després li va regalar un sobre amb 7.000 euros.

Aquest regal, ha assegurat, li va donar "perquè em va dir que era intel·ligent i que havia d'estudiar" i, en una altra ocasió que va anar a casa amb una amiga, el primer ministre li va obsequiar amb un collaret.

L'entrevista de Ruby a Canale 5 es contradiu en alguns punts amb part de les intercepcions de la fiscalia.

"Ell em va trucar ahir dient-me: 'Ruby et dono tots els diners que vulguis, et pago, et cobreixo d'or, però l'important és que amaguis tot, no diguis res a ningú'", li relatava la jove marroquí a una amiga, en una de aquesta converses telefòniques.

Segons les intercepcions de la fiscalia, les festes a la residència de Arcore eren autèntiques "orgies", que han estat detallades per la premsa.

stats