Publicitat
Publicitat

TERRATRÈMOL

Un terratrèmol de 5,7 graus sacseja Xile

El sisme s'ha produït a la zona central del país, sense que hagi causat víctimes ni destrosses importants

Un sisme de 5,7 graus a l'escala Richter va sacsejar avui la zona central de Xile , sense causar víctimes o danys importants , segons han informat les autoritats .

El terratrèmol s'ha registrat a quarts d'onze de la nit hora catalana (quarts de vuit del vespre, hora local) i el seu epicentre s'ha localitzat a 44 quilòmetres de la Ligua , a uns 170 quilòmetres al nord-oest de Santiago , a una profunditat de 33,1 quilòmetres sota el mar , segons ha detallat l'Institut Sismològic de la Universitat de Xile .

L'Oficina Nacional d' Emergències ( ONEMI ) ha indicat que el terratrèmol s'ha notat a les regions de Coquimbo , Valparaíso , Metropolitana , on hi ha Santiago , i O'HigginsA Cabildo , a la regió de Valparaíso , el sisme s'ha notat amb una intensitat de cinc graus en l' escala de Mercalli , que va de l'u al dotze. A Rancagua , Sant Felipe i Valparaíso ha arribat als quatre graus , mentre que a La Serena i Ovalle , a la regió de Coquimbo , ha arribat als tres en aquesta escala , igual que Santiago.

Més continguts de