Internacional 25/05/2017

Dos detinguts més per l'atemptat de Manchester

La policia de Manchester fa una explosió controlada en un escorcoll a la zona de l'atemptat

Efe
1 min
Un agent de policia a la porta d'una propietat de Moss Side a Manchester

BarcelonaLa policia britànica ha informat avui de la detenció de 2 homes més a la zona metropolitana de Manchester en relació amb l'atemptat de dilluns, fet que apujaria a 8 el nombre de detencions vinculades a la investigació. També ha informat d'una "explosió controlada" durant un escorcoll de la unitat antiterrorista a la zona de Moss Side efectuada aquesta nit i relacionada amb l'atemptat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un dels individus ha sigut detingut després que els agents realitzessin escorcolls en una direcció de l'àrea de Withington de la ciutat del nord d'Anglaterra. La detenció del segon home s'ha efectuat en una altra zona de l'àrea metropolitana de Manchester que no ha sigut divulgada. La policia també ha revelat que la dona detinguda aquest dimecres al nord de la ciutat ha sigut posada en llibertat. La policia britànica creu que el terrorista que va fer explotar la bomba de fabricació casolana al concert d'Ariana Grande va comptar amb una xarxa de suport.

D'altra banda, el cos policial de Manchester ha confirmat avui que la seva unitat antiterrorista ha efectuat una explosió controlada aquesta nit en una propietat de l'àrea de Moss Side d'aquesta ciutat relacionada amb l'atemptat, tot i que no hi ha hagut detencions.

En un comunicat, la policia ha precisat que l'operació s'ha dut a terme cap a les 00.45 h a la zona on dilluns van morir 22 persones i 64 més van resultar ferides. La nota apunta que la policia ha fet escorcolls en una direcció de la zona de Moss Side durant la qual s'ha efectuat l'explosió. També especifiquen que les batudes estan connectades amb l'atemptat del Manchester Arena i que es tracta d'una investigació "continuada i ràpida".

stats