REGNE UNIT
Internacional 26/01/2011

Maldecaps per una rata al 10 de Downing Street

L'executiu britànic estudia 'contractar' un gat perquè es faci càrrec d'una rata que s'ha instal·lat a la residència del primer ministre i ja ha sortit dos cops a la televisió

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Dues aparicions televisives i la pressió mediàtica han estat suficients. El govern britànic estudia llogar un gat per caçar una rata que s'ha instal·lat al número 10 de Downing Street, la residència dels caps de govern del Regne Unit. El rosegador ja ha aparegut dues vegades a les portes d'aquesta casa durant l'emissió del butlletí de notícies. L'executiu rectifica així, després d'assegurar dilluns que no tenien previst contractar un felí per ocupar-se de la rata.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

De la notícia se n'ha fet ressò la web de notícies de la BBC. Però també el diari The Independent, que a l'edició electrònica ha publicat un vídeo amb les aparicions televisives del rosegador. Fins i tot el rotatiu The Guardian en va fer un editorial, en què explica que la solució contra el molest inquilí passa per portar-hi un gat, però el primer ministre “no vol compartir pis amb un felí”.

stats