Publicitat
Publicitat

RÚSSIA

Considerat el terrorista número 1

Rússia anuncia que han mort el líder de les guerrilles caucàsiques, Doku Umarov

El president rus, Dmitri Medvédev assegura que les forces de seguretat han donat un cop dur a les guerrilles ismalistes a Ingúixia en atacar un campament on han causat 17 morts

El president de Rússia, Dmitri Medvédev, ha assegurat que les forces de seguretat russes han donat un “cop dur” a la guerrilla islamista després d'atacar un campament a Ingúixia. Segons Medvédev l'operació ha causat 17 víctimes després d'un atac aeri d'alta precisió al lloc on els guerrillers entrenaven terroristes suïcides. El ministeri d'Interior ingúix ha afirmat que un dels morts en l'operació de les forces de seguretat russes és el líder islamista al Caucas Doku Umarov, considerat el terrorista número 1 a Rússia. Umarov ha reivindicat l'autoria de molts atemptats terroristes al país. “El càstig és absolutament just”, ha dit Medvédev després de reunir-se amb el subdirector del Servei Federal de Seguerat, Seguéi Smirnov.

 

La reunió del president rus amb el dirigent del FSB coincideix amb el primer aniversari dels atemptats suïcides al metro de Moscou, perpetrats per dues dones, on van morir 40 persones. Molts ciutadans de la capital russa han volgut recordar les víctimes de l'atac a les estacions de Park Kutlury i Lubianka.

Etiquetes

Més continguts de