Publicitat
Publicitat

Disturbis a Anglaterra

Els aldarulls a Londres disparen les vendes de bats de beisbol a Amazon

La versió d'alumini és la més venuda, seguida de la tradicional, feta de fusta. La tonfa, una arma japonesa de la qual ha derivat la porra que utilitzen actualment els policies, completa el rànquing dels tres articles més venuts

Si un comerç s'ha vist afavorit pels aldarulls a Anglaterra aquest és la pàgina web d'Amazon al Regne Unit. Els bats d'alumini i de fusta i una versió de tonfa, una arma tradicional japonesa de la qual ha derivat la versió actual de les porres de policia, lideraven aquest dimarts les vendes de la secció d'esports d'aquesta plataforma online, segons informa la CNN .

Tal com indica el canal de notícies, les vendes dels bats de beisbol d'alumini s'havien incrementat un 6.541% aquest dimarts, respecte a les darreres 24 hores, i alguns usuaris havien afegit comentaris d'humor negre fent referència als disturbis que afecten diverses ciutats.

Les vendes de tonfes i de bats de beisbol de fusta es van incrementar un 4.291% i un 3.263%, respectivament, segons indica el diari The Mirror, que també destaca que entre el top 10 de vendes hi figuren fins a set tipus diferents de bats de beisbol.

Més continguts de