Publicitat
Publicitat

CONFLICTE SIRIÀ

Un avió de l'exèrcit turc "desapareix" a la frontera amb Síria

Ankara ha perdut el contacte amb l'aparell damunt del Mediterrani. L'aeronau, amb dues persones a bord, s'hauria estavellat en aigües sirianes. Erdogan ha convocat una reunió de crisi

Les forces armades turques han informat que han perdut el contacte amb un avió militar mentre sobrevolava la costa sud-est del país. Un canal de televisió turc ha dit que l'aparell s'ha estavellat en aigües sirianes. De totes maneres, testimonis a la ciutat siriana de Latakia han dit a la BBC en àrab que les bateries antiaèries de Síria han abatut un avió no identificat a prop de la ciutat de Ras al-Baseet. Una televisió libanesa dirigida per Hezbol·lah ha assegurat aquesta versió. "Les forces de seguretat sirianes han confirmat a un corresponsal de Manar a Damasc que les forces de defensa sirianes han abatut l'avió militar turc", ha dit el canal de televisió al-Manar.

L'exèrcit turc ha avançat que s'estava preparant un equip de recerca i rescat i el primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, ha convocat una reunió de crisi per la desaparició de l'avió del seu exèrcit. Dues persones anaven a bord de l'F-4 en el moment de l'accident, segons ha dit l'agència estatal turca Anatolia.

Etiquetes

Més continguts de