Internacional 28/02/2013

Una dona mata el seu fill de 9 anys perquè tenia el penis petit

Els fets han tingut lloc a Indonèsia. La dona el va matar perquè creia que tenir el penis petit afectaria les perspectives de futur del nen

Agències
1 min

JakartaUna dona de Jakarta, a Indonèsia, ha estat detinguda per la policia acusada d'haver matar el seu fill de 9 anys. La dona, de 38 anys, va ofegar el nen a la banyera de casa perquè tenia el penis petit i estava convençuda que això afectaria les seves perspectives de futur.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En la seva declaració davant la policia, la dona va manifestar que el nen sempre havia tingut un penis petit, però que es va encongir encara més després de ser sotmès a una circumcisió. En declaracions a l'agència France Press, un portaveu del cos policial ha assegurat que la dona estava convençuda que el fet de tenir un penis petit tindria conseqüències negatives pel futur del nen.

"Va ofegar el nen a la banyera de casa, plena d'aigua. Després el va vestir, el va deixar estirat al llit i va anar ella mateixa a informar del crim a una comissaria de policia", ha dit el portaveu.

Tot i que la policia va arribar a la conclusió que la dona era conscient del que havia fet, ha encarregat que sigui sotmesa a un examen psiquiàtric.

stats