Internacional 05/03/2015

9 mesos de presó i 3 fuetades: la condemna de dos alemanys per fer grafitis al metro de Singapur

Elton Hinz, de 21 anys, i Andreas Von Knorre, de 22, van ser acusats de vandalisme després de pintar diversos vagons de tren el novembre passat

Efe
1 min
Vista de Singapur

BangkokDos ciutadans alemanys han estat condemnats a Singapur a tres fuetades amb una canya i nou mesos de presó per pintar grafits al metro, el que està considerat un acte vandàlic a l'estricte país del sud-est asiàtic, segons informen avui els mitjans locals.

Elton Hinz, de 21 anys, i Andreas Von Knorre, de 22, es van declarar culpables davant el jutge dimecres d'haver entrat almenys tres vegades de matinada en una zona reservada del metro el passat novembre i haver pintat vagons amb pintura. Els dos alemanys, que treballen a Austràlia, van arribar de visita a Singapur el 4 de novembre i entre el 6 i el 8 van cometre les esmentades violacions. Van abandonar el país poc després i van ser localitzats a Bangkok pels cossos de seguretat locals i detinguts el 20 de novembre a Kuala Lumpur per ser deportats a Singapur posteriorment.

El delicte de vandalisme es castiga a Singapur amb fins a tres anys de presó i vuit fuetades. El país, una petita nació orgullosa de l'ordre, la neteja i les bones maneres, prohibeix rotundament la venda de xiclets per considerar-se "dany públic".

stats