Publicitat
Publicitat

Un soldat rus se suïcida en no resistir les quintades dels seus companys

Les organitzacions de drets humans alerten que els suïcidis a Rússia acaben amb la vida d'un miler de reclutes cada any, raó per la qual moltes famílies paguen milers de dòlars per evitar que els seus fills compleixin el servei militar obligatori

Un soldat rus s'ha suïcidat a la regió del sud de Volgograd en no resistir les quintades que li han fet els seus companys, segons han informat fonts policials del districte militar del sud.

El militar, del qual no s'ha fet públic el nom, es va tancar a l'interior d'un magatzem d'armes i es va disparar un tret. La causa de la mort es va revelar després que van trobar una nota al costat del cadàver en què el soldat explicava que no podia resistir els abusos de què era víctima a la caserna. El militar havia estat reclutat al juny a la ciutat de Novokuznetsk.

En els últims anys, les casernes russes han estat escenari de quintades cruels i de nombrosos abusos als reclutes per part de soldats i oficials veterans.

Segons les organitzacions de drets humans, els suïcidis a Rússia -alguns fruit de les quintades- posen fi a la vida d'un miler de reclutes cada any, raó per la qual moltes famílies paguen milers de dòlars per evitar que els seus fills compleixin el servei militar obligatori, que des del 2008 és de 12 mesos.

Més continguts de