Internacional 06/04/2013

Troben morta una turista britànica de 24 anys a l'Índia

Les primeres investigacions apunten a un turista holandès que s'allotjava al mateix vaixell que la jove com el presumpte autor de la mort

Efe
1 min

Nova DelhiUna turista britànica ha aparegut morta aquest dissabte a la ciutat de Srinagar, al nord de l'Índia, ha informat a Efe una font policial.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La jove de 24 anys va ser apunyalada a la casa vaixell on s'allotjava al llac Dal, a la capital d'estiu del Caixmir indi, al voltant de les quatre de la matinada hora local, ha dit un portaveu de la policia local, Habib Ullah.

La font va explicar que la roba de la jove britànica estava estripada, la qual cosa podria indicar un intent de violació.

La Policia ha detingut un turista holandès de 43 anys sospitós de cometre l'assassinat. "S'estava a la mateixa casa vaixell, però de matinada va marxar d'allà i l'hem trobat a 100 quilòmetres de distància", va assenyalar Ullah, que va afegir que la seva aparent fugida el converteix en sospitós.

Un portaveu de l'ambaixada del Regne Unit a Nova Delhi, Marcus Winsley, va confirmar la mort de la jove i va indicar no tenir "més detalls" sobre el cas.

stats