Canvis de programació
Mèdia 08/01/2013

L''APM?' no s'emet aquesta setmana i 'Polònia' es trasllada a dimecres per deixar espai al futbol

'Kubala, Moreno i Manchón' torna per tancar la segona temporada

Ara
2 min
Aquesta setmana, 'Polònia' s'emetrà dimecres

BarcelonaTV3 emetrà aquest dijous el partit de la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei entre el Futbol Club Barcelona i el Còrdova, que comença a les 21.30, i això obligarà a fer alguns canvis a la programació de 'prime time' durant dos dies. El matx coincideix amb l'hora habitual d'emissió del 'Polònia', que per aquest motiu –i de manera puntual– aquesta setmana s’avançarà un dia i s’emetrà dimecres, a les 21.50. Després de l’especial de Cap d’Any i del resum dels millors gags del 2012 emès la setmana passada, l’espai d’humor reprendrà el fil de l'actualitat amb un capítol en què Felip Puig s'acomiadarà del bat que l'ha acompanyat durant la seva estada a la conselleria de l'Interior abans de passar el relleu a Ramon Espadaler. A més, el programa reproduirà la trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy a la inauguració del nou tram de l'AVE i estrenarà un nou èxit musical: 'Tu, Mas, què fas?'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De retruc, el canvi d’ubicació del 'Polònia' –que a partir de la setmana vinent tornarà a l’horari habitual dels dijous a les 22.30– comportarà que aquesta setmana no s’emeti l''APM?', ja que la seva franja quedarà ocupada pel programa de sàtira política. L’espai de zàping tornarà a la seva cita amb els espectadors dimecres vinent. En canvi, aquest dimecres reapareix la sèrie 'Kubala, Moreno i Manchón', que va quedar aturada el 5 de desembre per deixar lloc, justament, al partit d'anada de la mateixa eliminatòria de la Copa del Rei. Un cop acabades les vacances de Nadal, la ficció tornarà a la graella per emetre els tres capítols que quedaven pendents de la segona temporada.

Les tres properes setmanes es disputen els quarts de final i l'anada de les semifinals de la Copa, amb horaris encara per definir. No es pot descartar, per tant, que, si el Barça segueix endavant en la competició, TV3 es vegi obligada a alterar altre cop la programació per oferir els partits de l’equip blaugrana.

stats