Mèdia 03/07/2019

Juan Antonio Bayona dirigirà els dos primers episodis de la sèrie d''El senyor dels anells'

El director, que és fan de J.R.R. Tolkien, també exercirà de productor executiu

Ara
1 min
Bayona treu pit amb els seus dinosaures

BarcelonaJuan Antonio Bayona serà el director dels dos primers episodis de la sèrie d''El senyor dels anells', un dels grans projectes que prepara Amazon Prime Vide. Amb l'adaptació de l'univers de J.R.R. Tolkien per a la petita pantalla, la plataforma vol ocupar el buit que ha deixat 'Joc de trons' en el gènere fantàstic. "J.R.R. Tolkien va crear una de les històries més extraordinàries i inspiradores de tots els temps i, com a gran fan de l'escriptor, és un honor i un plaer unir-me a aquest increïble equip", ha assegurat el director de 'Lo imposible'. A més de dirigir els dos episodis inicials, Bayona també exercirà de productor executiu al costat de la seva sòcia Belén Atienza.

Posar-se al capdavant de la sèrie és un nou pas en la carrera internacional de Bayona, que l'any passat va estrenar 'Jurassic World: el regne caigut', agafant el relleu de la saga creada per Steven Spielberg. "La capacitat de creació de Bayona encaixa perfectament amb els nostres plans per a 'El senyor dels anells'. És apassionat i col·laborador, un visionari que ha creat històries emocionants i originals", ha explicat Jennifer Salke, directora d'Amazon Studios.

Tot i ser conegut principalment per les seves pel·lícules, Bayona també ha fet incursions en l'àmbit televisiu, ja que va dirigir els dos primers episodis de 'Penny Dreadful', de Showtime.

stats