Mèdia 17/07/2021

James Gandolfini va cobrar tres milions de dòlars per rebutjar un paper a 'The office'

La HBO, cadena de 'Los Soprano', va impedir que l'actor substituís Steve Carell a la popular comèdia

1 min
James Gandolfini en una escena de 'Los Soprano'

BarcelonaEl desaparegut James Gandolfini, recordat per haver sigut Tony Soprano a Los Soprano, va rebutjar un paper principal a la comèdia The office després que la HBO li pagués tres milions de dòlars per declinar l'oferta. Segons els seus companys a la sèrie de la HBO sobre la màfia Michael Imperioli i Steve Schirripa, que interpretaven els personatges de Christopher Moltisanti i Bobby Baccalieri, Gandolfini va estar a punt de substituir Steve Carell quan aquest va abandonar la famosa comèdia. Els actors ho han explicat durant un episodi del podcast Talking Sopranos en el qual tenien com a convidat Ricky Gervais, creador de la The office original, la britànica, que va servir d'inspiració per a la comèdia de Carell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons Schirripa, la productora de The Office va oferir a Gandolfini quatre milions de dòlars per temporada, però la HBO li va pagar tres milions de dòlars perquè rebutgés participar en la comèdia. Tot i que els actors asseguren que no saben per què la HBO va fer aquest moviment, aventuren que potser el canal per cable volia preservar el llegat de Los Soprano o mantenir Gandolfini vinculat a la cadena, que havia donat llum verda a la minisèrie The night of, que l'intèrpret havia de protagonitzar i produir. La mort sobtada de Gandolfini l'any 2013 va impedir que participés en la producció.

Steve Carell va protagonitzar The office entre el 2005 i el 2010, però va deixar la comèdia després que el seu contracte expirés i la NBC no fes cap pas per renovar-lo. La sèrie va continuar fins al 2013, però sense el personatge de Michael Scott, considerat el protagonista.

stats