Mèdia 04/09/2019

Mediaset substitueix un tram de 'Cuatro al día' per un programa de cites

El magazín s'acabarà una hora abans i en aquella franja Jesús Vázquez presentarà 'Me quedo contigo', programa que passa de Telecinco a les tardes de Cuatro

Ara
2 min
Carme Chaparro al capdavant del magazin vespertí de la cadena.

BarcelonaMediaset aposta cada vegada més per l'entreteniment i el preu a pagar per aconseguir-ho és anar fent desaparèixer els telenotícies de Cuatro. El grup audiovisual ha anunciat que reduirà encara més el magazín 'Cuatro al día', presentat per Carme Chaparro, que acabarà una hora abans a causa de 'Me quedo contigo', el programa de cites presentat per Jesús Vázquez, que fa el salt de Telecinco a les tardes de Cuatro a partir de la setmana que ve, segons ha revelat el grup en una nota de premsa.

D'aquesta manera, Mediaset redefineix les tardes de Cuatro. A partir de dilluns que ve, 9 de setembre, el telenotícies de Chaparro, que va néixer al febrer i s'ha anat reduint amb el temps, s'emetrà de dos quarts de sis a les set del vespre entre setmana, en comptes d'acabar a les 20.10 h. El que era l'últim tram de l'informatiu l'ocuparà el 'dating show' de Vázquez, que es convertirà en un programa diari de dilluns a divendres entre les 19.30 h i les 20.30 h en què una vintena de dones, acompanyades per les seves mares, "buscaran l'amor".

Amb aquest canvi Mediaset "aposta per la televisió transversal", ha expressat el grup en la nota de premsa. Però la substitució, en realitat, és un pas més en la proposta de la cadena de reduir la informació a favor de l'entreteniment, un pla que està en marxa des de principis d'any. Al gener Mediaset anunciava que tancava els informatius habituals del migdia i de la nit, ja que per al grup eren "suficients" els telenotícies de Telecinco de les 15.00 h i les 21.00 h, segons va explicar Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset. Per contrarestar la baixa informativa, va estrenar 'Cuatro al día', un magazín vespertí d'actualitat que en un principi també incloïa un tram d'informació pura, però que va acabar desapareixent al juliol. I ara, l'últim tram –dedicat a cobrir l'actualitat des d'un primsa més opinatiu– tindrà una hora menys en antena.

stats