RTVE
Mèdia 12/07/2021

Oriol Nolis, nou director de RTVE a Catalunya

Soraya Rodríguez ha estat nomenada directora de Ràdio 4

À.G.
1 min
Oriol Nolis

BarcelonaOriol Nolis dirigirà a partir d'ara el centre de producció de RTVE a Catalunya, a Sant Cugat. El periodista, que és també llicenciat en dret, treballa a l'ens estatal des del 2005, quan va començar a exercir de reporter del programa Catalunya Avui. Ha estat un dels presentadors dels informatius territorials i, de fet, després ha liderat tant l'edició del migdia com la del vespre i la del cap de setmana. A més, ha estat presentador al Canal 24 Horas i del Telediario de La 1. Un dels moments més cèlebres del periodista és quan el director d'informatius del moment, José Antonio Álvarez Gundín, el va cessar perquè no acceptava seguir la línia editorial imposada a l'entorn de la consulta del 9-N. Altres línies en el seu currículum inclouen la presentació d'El debate de La 1, tant a Catalunya com a Espanya, el programa Blue Zulú o la novel·la La extraña historia de Maurice Lyon, el seu debut literari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nolis substitueix en el càrrec Pere Buhigas, que ha estat només un any i quatre mesos com a responsable del centre de Sant Cugat. Entremig, hi ha hagut la designació de José Luis Pérez Tornero com a nou president de la corporació pública.

Els canvis abracen també la ràdio, ja que Soraya Rodríguez n'ha estat nomenada nova directora. Nascuda a Sabadell el 1977, era fins ara sotsdirectora d'informatius de RNE a Catalunya. La periodista relleva Vicenç Sanclemente.

stats