Robatori

Detenen el lladre de Barcelona captat per TVE

La televisió va gravar el robatori per casualitat mentre un equip entrevistava un home a la platja

1 min
Un dels moments del vídeo

BarcelonaEl cap de setmana passat el Telediario de TVE va emetre una peça informativa feta des d’una platja de Barcelona. Mentre un reporter entrevistava un usuari de la platja, en un segon pla es va poder veure un lladre que aprofitava l’ocasió per endur-se una motxilla que una altra persona acabava de deixar a la sorra. Pocs minuts després el propietari de la motxilla s’adonava que havia sigut víctima d’un robatori i començava a demanar ajuda. Tot això passava mentre l’equip de la cadena seguia amb l’entrevista. 

El vídeo es va fer viral en poques hores i el lladre va ser detingut en menys d’un dia. La Guàrdia Urbana ha explicat que les imatges de TVE han estat essencials per detenir el responsable del delicte, perquè permetien identificar perfectament la seva cara. 

Poc després que el vídeo comencés a circular per les xarxes la subdirectora d’Informatius de TVE a Catalunya, Marta Ribas, va explicar al Canal 24 Horas que tan bon punt van veure les imatges les van facilitar a la policia. La responsable dels informatius va detallar que en el moment de l’elaboració del reportatge l’equip de TVE no es va adonar que s’estava cometent un robatori. “Quan arribem a redacció i visionem les imatges ens adonem del que ha passat i, òbviament, ho posem en coneixement de la policia”, va afegir. 

Segons ha explicat la policia, el detingut és una persona que ja estava fitxada i que té antecedents per delictes contra el patrimoni. La víctima del robatori ha pogut recuperar bona part de les seves pertinences, entre les quals un rellotge.

stats