Nova competició
Mèdia TV 09/03/2023

TV3 firma amb la Kings League i retransmetrà l'últim partit de la 'final four'

Les finals es jugaran el 26 de març al Camp Nou

Maria Blanch Llardén
1 min
Ronaldinho, en acció a la Kings League

BarcelonaLa Kings League, la lliga de futbol que ha creat Gerard Piqué amb diferents streamers com Ibai Llanos, disputarà la final four el 26 de març al Camp Nou a partir de les 16 h. Segons va avançar ahir el Versió RAC1 i ha confirmat l'ARA, TV3 ha firmat un acord per poder retransmetre el partit que determinarà qui són els primers guanyadors d'aquesta lliga de futbol 7.

Aquest últim partit es podrà veure per TV3 en diferit després del programa 30 minuts, a les 22.45 h. Tots aquells que vulguin veure la final a quatre en directe ho hauran de fer a través de la plataforma Twitch, que es reserva tots els drets de l'streaming. L’esdeveniment es presenta com a un espectacle que va més enllà del futbol. A banda de tenir jugadors i comentaristes mundialment coneguts en l'àmbit digital, també s'ha convidat personalitats i cantants de renom. 

Esport3 segueix la Kings League

Dilluns, Esport3 posava en marxa un resum setmanal on explica la jornada anterior de la Kings League i el repeteix en diferents dies i franges, però no es pot consultar en el servei a la carta. Aquest dimecres, la presentadora del TN de TV3 Maria Fernández explicava al programa Zona Franca que vincular-se a aquest projecte els permet pouar entre els espectadors més joves: "Ens serveix per acostar un públic que de vegades se’ns escapa, com poden ser els adolescents".

stats