05/10/2011

Els cromos: Carles Padrissa, Oriol Pujol, Carme Chacón, Àngel Ros.

1 min

Carles Padrissa Avui és l'aniversari de Ramzan Kadírov, president de Txetxènia. Grozni, la capital, li fa una superfesta, i la Fura dels Baus de Carles Padrissa i cia. hi actuarà. Amic íntim de Putin, Kadírov és la mà dreta del Kremlin a la república i s'ha convertit en un valuós aliat contra els independentistes txetxens.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Oriol Pujol El secretari general adjunt de CDC va anar ahir a L'oracle de Catalunya Ràdio i a la sortida es va trobar que hi arribava el president d'ERC, Oriol Junqueras. La xerradeta, cordial, va durar més d'un quart d'hora.

Carme Chacón En el seu entorn immediat, la ministra de Defensa ha assegurat que la seva intenció no és optar a primera secretària del PSC. Vol ser a la direcció del partit, però, a l'espera de veure com li va al company Alfredo Rubalcaba el 20-N. Cap on ella apunta és a la secretaria general del PSOE.

Àngel Ros L'Ajuntament de Lleida està inflacionant les notes de premsa. La mitjana se situa al voltant de les deu diàries. Però aquest cap de setmana passat s'ha superat: vint-i-dues!

stats