24/11/2011

Els cromos: Mònica Terribas, Mariano Rajoy, Diego Luna

1 min

Mònica Terribas entrevistarà el dia 1 el president Artur Mas a TV3. Abans, divendres que ve, la directora de la tele pública haurà comparegut a la comissió parlamentària de la CCMA precedida per la del portaveu del Govern, Francesc Homs, que aquests dies ha de comunicar retallades públiques. La seva presència fa que s'esperi algun missatge que tingui a veure amb el futur de la CCRTV.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy fa tres dies que està en silenci tot i que des d'Europa i des dels agents socials se li demana ja que faci públiques les mesures econòmiques per sortir de l'actual situació d'emergència. Ahir, però, va contestar preguntes per Twitter. De fet, ho va fer el seu equip, sense donar gaires detalls del que farà. Això sí, es va mostrar contrari al copagament en sanitat i va avançar que no confia a crear llocs de treballs fina a l'última etapa de la seva legislatura.

Diego Luna ha produït una obra de teatre, Exposición, del dramaturg Toni Martín, que s'acaba d'estrenar a Mèxic. L'obra s'inspira en l'experiència de l'autor mexicà fent de crític de teatre al Time OutBarcelona. Diuen les bones llengües que el text ha arribat a mans de John Malkovich.

stats