12/09/2011

Sí: José Montilla, Màrius Serra. No: A. Pérez Rubalcaba, Peña de Canet de Mar

1 min
Sí: José Montilla, Màrius Serra. No: A. Pérez Rubalcaba, Peña Canet de MAr

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

José Montilla

L'encara primer secretari del PSC entén que el seu grup parlamentari ha de negociar el pacte fiscal amb CiU en el marc de la comissió del concert i arribar a conclusions abans de l'inici de la campanya electoral del 20-N, al marge de qui pugui sortir-ne beneficiat.

Màrius Serra

L'escriptor va estar ahir brillant en la seva intervenció en l'acte institucional de la Diada, que va culminar amb un palíndrom, "català a l'atac", i amb un joc de paraules: "Visca la llengua Viva", que els assistents van recolzar fervorosament.

No

A. Pérez Rubalcaba

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles defensa, en el programa electoral que està dissenyant, que totes les comunitats s'han de posar al servei dels projectes cabdals de l'Estat i reclama lleialtat mútua, un principi que mai s'acaba aplicant a favor de les comunitats.

'Peña de Canet de Mar'

El monument a les consultes independentistes d'Arenys de Munt -les primeres que es van convocar-, inaugurat l'any passat, va ser atacat amb pintades neonazis d'una anomenada "Peña de Canet de Mar", sense més referències.

stats