Publicitat
Publicitat

ARA SÍ / ARA NO

Sí: José Montilla, Màrius Serra. No: A. Pérez Rubalcaba, Peña de Canet de Mar

José Montilla

L'encara primer secretari del PSC entén que el seu grup parlamentari ha de negociar el pacte fiscal amb CiU en el marc de la comissió del concert i arribar a conclusions abans de l'inici de la campanya electoral del 20-N, al marge de qui pugui sortir-ne beneficiat.

Màrius Serra

L'escriptor va estar ahir brillant en la seva intervenció en l'acte institucional de la Diada, que va culminar amb un palíndrom, "català a l'atac", i amb un joc de paraules: "Visca la llengua Viva", que els assistents van recolzar fervorosament.

No

A. Pérez Rubalcaba

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles defensa, en el programa electoral que està dissenyant, que totes les comunitats s'han de posar al servei dels projectes cabdals de l'Estat i reclama lleialtat mútua, un principi que mai s'acaba aplicant a favor de les comunitats.

'Peña de Canet de Mar'

El monument a les consultes independentistes d'Arenys de Munt -les primeres que es van convocar-, inaugurat l'any passat, va ser atacat amb pintades neonazis d'una anomenada "Peña de Canet de Mar", sense més referències.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT