Publicitat
Publicitat

LA LLAMBREGADA

No han après res de res, de res (2)

La sensació és de desori total. Tenim el convenciment que això fa aigües per totes bandes, el capità està borratxo, el segon no hi és i ens mana un cambrer en pràctiques que, pobret, es pensa que encara som a port. L'Estat va gastar el que no tenia en cacauets per entretenir la canalla i els bancs tenen un forat que ni se sap on arriba.

Hem assumit que vivim a tocar de la presa d'un embassament ple amb milers de milions de litres d'aigua i que està a punt de rebentar a causa d'una construcció defectuosa. I hem descobert que quan va començar a filtrar-se un filet d'aigua, els responsables de l'obra van dir que ho solucionarien posant-hi una miqueta de silicona. I nosaltres vam veure que la filtració anava a més. Llavors van optar per arrebossar-ho amb una miqueta de ciment, però van començar les esquerdes. La solució va ser posar-hi més ciment. Quan per les esquerdes ja hi passava un puny i l'aigua brollava com un exèrcit de Manneken Pis sortint de l'Oktoberfest, van reforçar-ho amb uns taulons. I el pitjor és que, mentrestant, ens parlaven de les bondats de dutxar-se amb l'aigua que es filtra per les immenses esquerdes d'un embassament. I quan van haver de portar tota mena de maquinària pesant per tapar com fos la ja inevitable catàstrofe i van començar a buidar l'aigua de l'embassament amb immenses bombes, l'argument d'aquesta colla de frívols va ser que havien decidit modernitzar l'embassament.

I no, no han après res. La (encara) ministra de Foment, Ana Pastor, excretava dissabte via oral que "cal continuar vertebrant Espanya amb l'AVE". Escolti, bona dona: 1. Saben que no poden ni pagar l'AVE ni mantenir-lo, què coi pretenen? 2. Vostè per què creu que cap país del món, ni el més ric, es vertebra amb un tren tan car? I 3. El més depriment de tot plegat és que un personatge com vostè hagi arribat a ministra, perquè demostra que estem condemnats a ofegar-nos.

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT