Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M'ESPERA

Ramon Folch

Referent al país en medi ambient, aquest doctor en biologia té avui cita amb el Govern pel Pla d'Energia de Catalunya

Em llevaré a les set, com cada dia. Després de passar per la dutxa i esmorzar, m'estaré una horeta posant-me al dia, llegint a la xarxa premsa generalista i especialitzada. Al marge d'un interès personal, es tracta d'u na necessitat laboral: dirigeixo una consultoria ambiental estratègica i cal estar al dia de tot.

Fet això, l'inici de la jornada és important, ja que a les nou del matí tinc una reunió amb el director general d'Energia, Josep Canòs, de cara a la revisió del Pla d'Energia de Catalunya. Hi farem una col·laboració, igual com vam fer amb l'anterior Govern.

Quan torni de la reunió, en tindré una altra, però interna i al despatx mateix. M'haig de trobar amb dos caps de projecte de la consultoria per preparar dues reunions que tenim a Madrid dimarts que ve. L'una és amb Red Eléctrica i l'altra amb la Fundación Entorno. Hem de preparar documentació i alguns detalls més.

Amb tot plegat se me'n va el matí. I encara haig d'aprofitar algunes estones per escriure els articles amb què col·laboro en diferents mitjans. Dinaré a la vora de la feina i en tres quarts d'hora, una hora com a màxim.

A la tarda, com de costum els divendres, tindrem reunions administratives internes del despatx, de programació de la setmana que ve. Cap a les sis, quarts de set plegaré i ja serà el moment de dedicar-me a qüestions personals i familiars.

Riure, malgrat tot

Més continguts de