27/04/2012

Sanitat pública per a (gairebé) tothom

2 min

Un cop més vostè no ha entès res per aquest desinterès que té i ara hauré d'explicar-li les coses. Cap problema, jo l'hi aclareixo, però, per un cop a la vida, faci el favor de parar atenció, que no podem estar perdent el temps amb la gent com vostè que no s'hi fixa. Quan divendres el govern de Rajoy, el líder carismàtic, va presentar les noves mesures d'ajust de la despesa sanitària, no va comunicar les novetats en l'aportació extraordinària relativa a transport i a material ortopèdic perquè... bé, doncs perquè no les va comunicar. Algun problema? L'important és que al final vostè se n'ha assabentat, oi? I li venia de tres dies? Tenia pressa? Oi que no? I, de fet, no vivia més feliç sense conèixer-les? Coi, doncs ja està... Vetllen pel seu estat d'ànim i de seguida ja ens estem queixant del fet que si diuen, que si no diuen.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

I ara, au, més queixes per això que hem sabut com mig de casualitat i que la ministra de Sanitat no ha comunicat ni ha explicat encara, a pesar d'haver fet dues compareixences públiques d'ençà que van aprovar-ho: els més grans de 26 anys que no cotitzin (és a dir, que no tinguin feina o que estiguin estudiant) no tindran dret a targeta sanitària. De veritat, no entenc la seva actitud (la de vostè, la de la ministra massa que l'entenc). I ara quin problema hi ha? Què és el que no li agrada? Com molt bé ha dit Ana Mato, el nou decret no canvia la situació anterior. Bé, potser sí que una miqueta, però tampoc tant. Bé, sí, diu que només podran tenir cobertura mèdica "treballadors, pensionistes i aturats amb prestació o que l'hagin exhaurit", però com tots sabem això és pràcticament tothom. I els que no entrin en aquests casos, escolti, que no es posin malalts, que conec moltes persones que emmalalteixen només pel fet de tocar el potet.

Per tant, prou de demagògia amb aquesta qüestió i els joves que estudien o no tenen feina, a fer esport, que és saníssim.

stats