Pressupostos de l'Estat
País Valencià 01/10/2012

Fabra remarca que els PGE estan "mal repartits" i anuncia esmenes dels populars valencians

El president de la Generalitat Valenciana reclama que les inversions de l'Estat es reparteixin de manera equitativa per evitar "greuges"

Acn
1 min
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, durant la seva visita a la Cambra de comerç d'Alacant

AlacantEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha remarcat aquest dilluns que els pressupostos generals de l'Estat (PGE) "estan mal repartits" i que el País Valencià "no ha de pagar de nou que no hi hagi un tractament necessari, just i equitatiu amb els valencians". En declaracions als mitjans després d'una reunió a la cambra de comerç d'Alacant, Alberto Fabra s'ha mostrat per segon dia consecutiu en desacord amb el repartiment de les inversions i ha assenyalat que "s'ha de repartir l'esforç entre tots" per evitar "greuges" amb altres territoris. El president també ha anunciat que el grup del PP valencià presentarà esmenes als PGE per fer arribar el seu malestar.

"Som conscients de l'esforç col·lectiu perquè no eixim de mare com altres anys, però el poc que hi ha que es reparteixi entre tots perquè no hi hagi greuges comparatius", ha dit Alberto Fabra als periodistes.

El president valencià s'ha mostrat convençut que el seu govern aconseguirà els objectius de dèficit però ha anunciat que presentarà esmenes a través del grup popular per traslladar el seu malestar a l'executiu que presideix Mariano Rajoy.

Fabra però s'ha felicitat de les inversions previstes per al Corredor Mediterrani i ha dit que això afavorirà que les empreses valencianes comencin a recuperar la confiança perduda.

stats