Demòcrates Valencians se suma a la candidatura europea encapçalada pel PNB i Coalició Canària

Geroa Bai, Compromís per Galicia i El Pi també formen part de la llista d'Europa Solidària

Demòcrates Valencians formarà part de la candidatura a les eleccions europees Europa Solidària (CEUS), que encapçalen el PNB, Geroa Bai i Coalició Canària i en la qual també s'inclouen El Pi - Proposta per les Illes Balears i Compromís per Galícia. Així ho ha anunciat el partit valencianista liberal en un comunicat en què el seu secretari d'organització, Lluís Bertomeu, defensa que la formació vol ser "la veu forta de la nostra terra en la reclamació del corredor mediterrani i en la defensa a ultrança de tots els nostres sectors productius, especialment de l'agricultura valenciana".

La candidatura d'Europa Solidària estarà encapçalada per l'actual eurodiputada basca Izaskun Bilbao, seguida del candidat canari Luis Padilla. El tercer lloc l'ocuparà Juan Carlos Piñeiro, de Compromís per Galícia; el quart, Daniel Innerarity, de Geroa Bai, i el cinquè María del Mar Llaneras d'El Pi - Proposta per les Illes Balears. També formarà part de la llista, en representació de Demòcrates Valencians, Lluís Bertomeu, que ocuparà el número 8.

Europa Solidària, segons defensa la seva cap de cartell, Izaskun Bilbao, representa la candidatura europea "fermament defensora de l'autogovern dels territoris i dels drets socials de les persones". Segons la dirigent, "aquesta coalició de bascos, canaris, balears, gallecs, navarresos i valencians vol aprofundir en la realitat plural i diversa de l'Estat representant directament davant d'Europa tots i cada un dels interessos d'aquestes autonomies".

  • Etiquetes