País Valencià 20/03/2013

El grup Primal Scream encapçala les noves incorporacions al cartell del FIB 2013

L'empresa organitzadora ha anunciat també la contractació de grups com Bastille, Benny Benassi, Madeon, Little Green Cars, Ligers o John Talabot

Acn
1 min
Actuació del grup Primal Scream en l'edició del FIB de 2011. / FIB

ValènciaLa barreja rock contundent i electrònica ballable dels històrics Primal Scream s'afegeix com a nou pes pesant del cartell del FIB 2013. L'organització ha anunciat aquest dimecres noves incorporacions entre les quals es troba el nom del grup que encapçala Bobby Gillespie però també les de Bastille, nova sensació del pop britànic, o un altre dels noms del moment en la música electrònica: John Talabot.

Aquest, juntament amb Little Green Cars i Ligers conformen les novetats d'un cartell que ja suma entre els nous noms una combinació d'electrònica amb el pop i el folk provinent del Regne Unit. Segons l'organització queda encara un gran nom per confirmar. Aquests artistes se sumen als ja confirmats The Killers, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Dizzee Rascal, Milers Kane, La Roux, Kaiser Chiefs, Hurts, Jake Bugg i Azealia Banks entre altres. El FIB 2013 se celebrarà al recinte de concerts de Benicàssim els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol.

L'edició d'enguany se celebrarà entre els dies 18 i 21 de juliol a la localitat castellonenca de Benicàssim i arriba marcada pel concurs de creditors de l'empresa mare de l'organitzadora Maraworld, Music Festivals PLC. Tot i aquesta notícia, els organitzadors van remarcar que l'edició d'enguany del festival es continuaria celebrant i que la venda d'entrades i abonaments continuava a bon ritme.

stats