Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Fabra busca firmes que avalen la seua gestió

El president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, va explicar ahir que ha elaborat un document adreçat a diversos dirigents del seu partit perquè rubriquen amb la seua firma el seu suport a la gestió realitzada al llarg de la legislatura i la “revaloritzen”, ja que s’ha treballat “en condicions molt difícils i prenent decisions que han fet possible que estiguem parlant de recuperació”. El president dels populars valencians va matisar així les informacions publicades ahir que asseguraven que hauria encarregat recollir firmes entre els dirigents del partit en suport a la seua candidatura a la presidència de la Generalitat.

Preguntat per si era cert que el president del PP a la demarcació de València, Alfonso Rus -amb qui sempre ha mantingut una relació distant-, s’havia negat a firmar aquest document, Fabra va assegurar que encara no ha parlat amb el també president de la Diputació d’aquest tema. “Preferisc parlar directament amb els presidents provincials, però encara no he pogut parlar amb ells” sobre aquest document, va dir.

El president del PPCV va remarcar que al llarg d’aquests tres anys i mig de govern han fet “un gran treball” i han “sabut i pogut donar la volta a una situació molt complicada econòmica i d’atur a la comunitat”. “Això és el que hem de valorar i és el que s’intenta plasmar en aquest document”, va dir Fabra, que va explicar que el document en cap cas pretén “anar arreplegant firmes per tot arreu”.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT