País Valencià 01/08/2013

La Generalitat Valenciana lloga la seu de la conselleria d'Economia per obrir una tenda Bershka

El govern valencià lloga durant cinc anys l'edifici del carrer Colom de València a l'empresa del grup Inditex per 1,2 milions a l'any

Ara
1 min
Seu de la conselleria d'Economia al carrer Colom.

ValènciaLa conselleria valenciana d'Hisenda i Administracions Públiques va resoldre ahir llogar l'edifici del carrer Colom de València, que serveix com a seu dels serveis centrals de la conselleria d'Economia, Indústria Turisme i Ocupació, a l'empresa Bershka S.A. per un valor d'1,2 milions d'euros anuals.

La Generalitat Valenciana continua així amb el seu pla de desamortització de béns immobles que li permeti aconseguir uns diners extres per millorar la seva situació financera. En el cas de la seu de la conselleria d'Economia, l'empresa del grup Inditex s'ha compromès en la seva oferta pública a mantenir el contracte un mínim de cinc anys i assegurar al govern valencià un total de sis milions en concepte de lloguer per aquest edifici de la principal artèria comercial de València.

El contracte començarà una vegada la conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació s'hagi traslladat a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre.

La Generalitat Valenciana ha valorat l'oferta econòmica i les millores tècniques presentades per Bershka S.A. al plec de de condicions per a l'adjudicació del lloguer d'aquest edifici. Entre aquestes millores, explica el govern valencià, l'empresa d'Inditex, "que és una de les més solvents del món i compta amb la qualificació AAA", farà una inversió de 3 milions d'euros per posar a punt la nova botiga a València. La inauguració del nou establiment està prevista per a finals d'any i generarà aproximadament 70 llocs de treball.

stats