País Valencià 26/11/2012

L'empresari costa-riqueny Mario Alvarado presenta una proposta en ferm per comprar el València C. F.

El club arrossega un deute de 370 milions d'euros i necessita 150 milions més per poder acabar les obres del nou estadi, paralitzades des de fa més de tres anys

Efe
1 min

ValènciaEls rumors sobre la possible compra del València Club de Futbol han guanyat pes avui després que l'empresari costa-riqueny Mario Alvarado Orozco ha anunciat en un comunicat de premsa que ha presentat una "oferta condicionada de caràcter vinculant" pel club valencianista. Alvarado ha volgut dissipar els dubtes sobre el seu projecte en assegurar que la intenció de la compra no és cap altra que "solucionar la situació econòmica del club i així atorgar-li estabilitat financera per a les properes dècades".

"El nostre projecte, dirigit per valencians i, sobretot, valencianistes, fa mesos que es prepara amb absoluta discreció i professionalitat per no posar en risc la viabilitat de l'operació", continua el comunicat difós per Alvarado. Per a l'inversor, aquest projecte és el "més important dels que es duran a terme" al País Vlencià, i per això "volen tranquil·litzar la societat valenciana i especialment els valencianistes sobre els interessos en aquest projecte".

En el comunicat s'afegeix que les tres grans línies del projecte són alliberar el club de qualsevol tensió econòmica, preservar el patrimoni adquirit pel club i oferir un projecte esportiu i social que marcarà una nova i il·lusionant època per al valencianisme. Cal recordar que, actualment, el club arrossega un deute de 370 milions d'euros i, a més, en necessita 150 milions més per acabar les obres del nou estadi, paralitzades des de fa més de tres anys.

El mateix Mario Alvarado ha informat que no donarà més detalls sobre l'oferta presentada aquest migdia a la seu de Bancaixa fins que no se sàpiga el resultat de la negociació.

stats