PRIMERA DIVISIÓ
País Valencià 18/03/2014

El Vila-real topa amb l'Athletic i s'allunya del somni de ser a la Champions (1-1)

Asenjo ha aturat un penal i el local Gabriel ha estat expulsat

Bojan Jokic i Markel Susaeta

BarcelonaEl Vila-real ha empatat 1-1 amb l'Athletic Club i perd una oportunitat per acostar-se a la quarta posició, en mans dels bascos. En un partit molt obert, l'Athetic ha sumat un punt que els permet seguir defensant amb un bon coixí de punts la quarta posició, 7 punts per sobre del Vila-real.

La pressió del Vila-real en els primers minuts no ha donat fruits i l'Athletic gairebé marca quan Gabriel ha fet un penal. Aduriz, però, ha vist com Asenjo aturava el penal. En els primers segons de la segona part una bona jugada d'Oliver Torres ha permès a Pina fer el primer gol, però després Gabriel ha estat expulsat i Aduriz ha empatat de cap el partit.