País Valencià 30/04/2013

Cotino assegura que sempre ha estat al costat de les víctimes de l'accident de metro de València

El president de les Corts Valencianes assenyala en les primeres declaracions des de l'emissió del programa 'Salvados' que no depèn d'ell reobrir la investigació

Efe
1 min

ValènciaEl president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ha assegurat avui que en la seva trajectòria professional i personal "sempre" ha estat "al costat de les víctimes" i és el que ha fet "en aquesta ocasió" amb les víctimes de l'accident de metro, ocorregut a València el 3 de juliol del 2006, que va causar la mort de 43 persones i en va ferir de gravetat 47 més.

Cotino ha fet aquestes declaracions després de la reunió de la mesa de les Corts, en ser preguntat per les últimes informacions sobre aquest sinistre emeses pel programa 'Salvados' de La Sexta, que han portat l'oposició a demanar la reobertura del cas i de la comissió d'investigació parlamentària.

Preguntat sobre la seva participació en reunions amb les famílies de les persones que viatjaven al tren, Cotino ha afirmat que "sempre" ha estat "al costat de les víctimes". "Això és el que vaig fer en aquella ocasió, i en moltes altres, per desgràcia", ha assenyalat el president del parlament valencià.

Preguntat sobre si creu que s'ha de reobrir la investigació, ha respost que és el govern valencià "el que està fent declaracions" sobre aquest tema, i per això no és una decisió que li correspongui prendre a ell.

stats