País Valencià 09/04/2013

El president Fabra està convençut que el Suprem ratificarà l'absolució de Camps pel cas dels vestits

L'Alt tribunal està reunit per estudiar si accepta el recurs de cassació presentat per l'acusació popular, exercida pels socialistes valencians

Efe
1 min

MadridEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, s'ha mostrat avui convençut que el Tribunal Suprem ratificarà la decisió del jurat popular que va absoldre del delicte de suborn passiu impropi el seu antecessor, Francisco Camps, i el diputat valencià del PP, Ricardo Costa. Tots dos van ser jutjats pel conegut 'cas dels vestits' de la trama Gürtel acusats d'haver rebut, presumptament, regals de la trama corrupta pel càrrec que ostentaven.

"Com tothom sap és una revisió fruit del recurs que va fer, de forma partidista, el PSOE de la Comunitat Valenciana", ha comentat el president Fabra abans d'assenyalar que està convençut que el Suprem ratificarà la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià. Fabra ha fet aquestes declaracions aquest matí a Madrid on ha inaugurat junt al seu homòleg madrileny, Ignacio GOnzález, una exposició de Mariano Benlliure.

stats