País Valencià 17/01/2013

El grup valencià Aspencat entra a l'estudi de gravació per confeccionar el seu disc més "desobedient"

L'emergent banda ha decidit parar després de dos anys seguits sobre els escenaris per començar un nou projecte discogràfic gràcies a les aportacions dels seus seguidors

Salvador Almenar
1 min
La banda valenciana publicarà els seu nou àlbum al mes de maig. / ARA

ValènciaComença el compte enrere perquè el nou disc dels valencians Aspencat vegi la llum. Demà divendres el grup de la Marina Alta entrarà a l'estudi de gravació per engegar un procés que acabarà al maig amb la publicació del seu nou treball. Aquest disc veurà la llum gràcies al suport dels seus seguidors, que han cobert, amb escreix, el pressupost reclamat per Aspencat en la plataforma Verkami per poder enregistrar el seu nou treball d'estudi.

Les noves cançons portaran nous sons, nous missatges i noves paraules. Poques hores abans de començar la gravació, els Aspencat anuncien un disc més "desobedient" que mai, amb lletres que denuncien la crisi social actual i que animen a combatre aquestes desigualtats tots plegats. "Tan sols la unió de tota la gent pot plantar cara al desmantellament de la nostra dignitat", expliquen.

En el terreny musical serà un disc que pretén donar una volta de clau més a l'estil reggae-fusió que els ha consolidat com una de les bandes més emergents del panorama de la música en valencià. Les seves cançons tindran una major presència dels sintetitzadors i altres sons electrònics, per madurar i consolidar el so identificatiu de la banda i convertir-lo així en una de les seves senyes d'identitat més importants.

Aspencat entra de nou a l'estudi de gravació després de dos anys seguits recorrent escenaris d'arreu dels Països Catalans. Més de vuitanta concerts de primer ordre com el Rototom Sunsplash, l'Acampada Jove, Feslloch o l'Skaville (Croàcia), compartint escenari amb bandes com Obrint Pas, Boikot, Betagarri, Los Chikos del Maíz, La Raíz o Dub Incorporation, entre d'altres.

stats