País Valencià 05/02/2018

Sandra Gómez dirigirà el PSPV de València després de vèncer a les primàries la candidata de la direcció del PSOE

La vicealcaldessa, afí a Ximo Puig, s'ha imposat a la dirigent preferida per José Luis Ábalos

Efe
1 min
La vicealcaldessa i secretaria general del PSPV a la ciutat de València, Sandra Gómez.

ValènciaLa vicealcaldessa i portaveu del PSPV a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, serà la pròxima secretària general del partit a la ciutat en haver rebut el suport del 56,1% dels militants a les primàries celebrades ahir. Gómez, afí al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha imposat a la regidora de Sanitat, Maite Girau, que ha obtingut el suport del 42,5% dels votants i que pertany al sector del secretari d'organització del PSOE, José Luis Ábalos, i del líder del partit, Pedro Sánchez.

En total, 1.140 dels 1.495 militants socialistes cridats a participar van exercir el seu dret a vot. Gómez va rebre 640 suports davant dels 485 de Girau, i es van registrar 16 vots en blanc. La participació va ser del 76,3%.

A més de la ciutat de València, el PSPV ahir va celebrar primàries en 12 de les 26 demarcacions en què es divideix el partit, amb un cens d'11.000 militants dividits en 152 centres de votació.

En concret, es va votar a les comarques de l'Alacantí, l'Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, el Baix Segura, la Marina Alta, l'Alt Palància, la Plana Baixa, la Costera i la Canal de Navarrés, l'Horta, la Ribera Baixa i la Vall de Cofrents.

stats