País Valencià 20/11/2012

Un grup de mares del País Valencià fan un calendari eròtic per pagar el transport escolar dels fills

La Generalitat Valenciana va retirar l'autobús que transportava 80 alumnes des de les urbanitzacions de Montserrat al col·legi públic Evaristo Calatayud

Ara
1 min
Les mares volen recaptar diners per restituir l'autobús escolar / ARA

ValènciaEls poc més de 80 alumnes de col·legi públic Evaristo Calatayud del municipi de Montserrat (Ribera Alta) que viuen a les urbanitzacions d'aquesta localitat valenciana són unes víctimes més de les retallades del govern valencià en educació. Un canvi en el criteri de la conselleria ha deixat aquests nens d'entre 3 i 10 anys sense l'autobús escolar que els portava cada dia a classe, i ara han de recórrer sis quilòmetres a peu quan les famílies no poden coordinar-se per portar-los en cotxe al centre.

Amb l'objectiu que els seus fills mai més hagin de recórrer aquesta distància a peu, un grup de mares han decidit elaborar un calendari eròtic per aconseguir diners i així finançar la ruta escolar. Durant aquest dies, les mares s'han convertit en models improvisades que han posat només amb roba interior davant la càmera d'un dels pares dels nens perjudicats per l'eliminació del servei.

Aquesta idea, que va sorgir en una conversa informal, podria ser la solució al problema que aquestes famílies arrosseguen des que va començar el curs escolar. Amb la venda dels calendaris, que estaran a punt a finals de mes, s'intentaran cobrir les necessitats per restituir la línia d'autobús que abans donava servei entre el centre educatiu i les urbanitzacions del municipi i que, segons, l'AMPA del col·legi, té un cost mensual d'aproximadament 7.000 euros.

stats