Política 20/05/2014

L'Audiència Nacional ordena a l'exèrcit que restitueixi el fill de Tejero, cessat per haver celebrat el 23-F

L'alta instància accepta la mesura cautelar que reclamava Antonio Tejero Díez a l'espera que resolgui la demanda interposada pel tinent coronel contra la decisió del ministeri de l'Interior

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridEl fill de Tejero tornarà a ser tinent coronel. Així ho ha ordenat l'Audiència Nacional, que aquest dimarts ha decidit que Antonio Tejero Díez, fill del colpista del 23-F, pot continuar treballant a l'exèrcit a l'espera que es resolgui la demanda interposada contra el seu cessament, que va ser acordat el passat 17 de març pel ministeri de l'Interior. Tejero va celebrar el passat 23 de febrer el 33è aniversari de l'intent fallit de cop d'estat en una caserna. Va convocar un dinar no autoritzat al qual van assistir el seu pare i altres colpistes, segons va informar llavors el ministeri de l'Interior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge ha accedit a acordar la mesura cautelar que reclamava Tejero perquè, si no fos així, "es produirien prejudicis irreparables en cas que finalment prosperés el recurs de Tejero". El tinent coronel va ser cessat com a cap del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) número 1 de Madrid, ubicat a Valdemoro.

stats