Política13/05/2015

Rajoy, convençut que els madrilenys seran "molt més feliços" si governen Aguirre i Cifuentes

El president espanyol creu que les candidates a l'alcaldia i a la comunitat de Madrid promocionaran l'esport

Efe

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha mostrat aquest dimecres "absolutament convençut" que amb Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid i amb Esperanza Aguirre a l'alcaldia de la capital espanyola, Madrid serà molt més esportista i, "en conseqüència, la gent serà molt més feliç".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha intervingut en un acte que ell mateix ha definit com a "bonic i bell", al parc de Madrid Río, al costat d'Aguirre i Cifuentes, amb qui ha passejat en bicicleta.

Cargando
No hay anuncios

El cap de l'executiu espanyol, que ha subratllat la importància de fer esport, fins i tot "a la maduresa", s'ha mostrat "absolutament convençut" que quan acabi la pròxima legislatura autonòmica i municipal, amb Aguirre i Cifuentes al capdavant de l'Ajuntament i la comunitat autònoma, a Madrid "es farà més esport, es farà servir més la bicicleta i el medi ambient serà molt millor".

"I la gent serà molt més feliç, que al cap i a la fi és del que es tracta", ha afegit Rajoy.

Cargando
No hay anuncios

Abans d'aquest acte, Rajoy, Aguirre i Cifuentes han passejat en bicicleta i s'han reunit amb representants del sector ciclista. Un passeig "fantàstic" segons el president, que ha assegurat que fa aquest tipus d'exercici "cada dia".